Älylaitteita älykotiin

Arki on kiireistä ja aikaa on vaikea löytää lasten ja omien harrastusten välissä kodin kunnossapitoon ja muuhun tärkeään. Onneksi nykyään olemme saanut tekniikan avuksi ja kotiin on keksitty paljon laitteita, joilla voimme helpottaa arkeamme. Otetaan katsaus kotona arkea helpottaviin laitteisiin ja katsotaan mitä niillä voi tehdä.

Image

Kodin siivous ei voisi olla helpompaa tänä päivänä, koska voit hankkia itsellesi robotti-imurin. Sen kun istut rauhassa sohvalle tai lähdet lenkille roboimuri hoitaa homman puolestasi. Laitteet ovat myös kehittyneet alkuajoista ja ne kartoittavat hyvin lattiapintasi ja tekevät siistiä jälkeä kotona. Parasta on tietenkin, että tämä väsymätön apulainen toistaa tehtäviään joka päivä, joten myös suursiivous helpottuu.

Oletko kuullut älyuunista. Älyuuni on yksi uusimmista innovaatioista, joita markkinoilta löytyy. Älyuunia voi ohjata älylaitteella tai äänen avulla ilman, että nappeja tarvitsisi koskea. Tämä uuni tunnistaa myös ruokatarvikkeita ja säätää uunin lämpötilan ja paistoajan tuotteen mukaan, joten sinun ei enää tarvitse kaivaa hukassa olevia ohjeita. Tämä on ehkä joulun supersuosikki kun tarvitsee alkaa paistamaan joulukinkkua.

Image
Image

Älyvalot ovat olleet saatavilla jo jonkin aikaa mutta nykyään niiden hinta on pudonnut jo siedettävälle tasolle. Kun asennat taloosi tai asuntoosi älyvalot voit säätää niitä automaattisesti älylaitteella. Voit myös rakentaa niihin automaatiota oman aikataulusi mukaisesti ja varmistat silloin myös, että ne sammuvat kun et ole kotona ja silloin et turhaan kuluta sähköä.

Älykkäät pistorasiat ovat myös yksi uusi laite, jonka hankkiminen kotiin on järkevää. Näitä pistorasioita pystyy myös ohjaamaan etänä älylaitteella. Lisäksi niihin on helppo asentaa automaatiota ja sitä kautta varmistaa, etteivät laitteesi ylikuumene ja aiheuta palovaaraa. Voit myös seurata sähkönkulutustasi ja ohjelmoida pistorasiat sammuttamaan laitteet silloin kun niitä ei käytetä.

Image