Miten valita oikea kamera seikkailulle

Pidätkö seikkaluista metsissä, luonnossa, vuorilla tai muualla ulkoilmassa. Monille tällaiset harrastukset ovat lähellä sydäntä ja luonnossa vietetty aika on parasta mitä voi kuvitella. Miten voisit tallentaa kaikki hurjimmat seikkailut talteen, näyttääksesi niitä ystävillesi tai perheellesi kun palaat matkoiltasi. Tutustumme tässä artikkelissa todelliseen seikkailukameraan ja sen ominaisuuksiin.

Kuten sanottua kunnon seikkailukamera vaatii jotain ominaisuuksia ollakseen hyvä. Me olemme valinneet meidän mielestämme parhaimman kameran eli GoPro kameran, jota voit käyttää missä seikkailussa tahansa ja siihen voit saada lisälaitteita riippuen matkasi kohteesta. GoPro kamera on todellinen superpakkaus pienessä koossa. Nämä kamerat kehitettiin alkujaan kypäräkameroiksi mutta nykyään niitä voidaan sen lisäksi käyttää lisälaitteiden avulla monissa muissakin aktiviteetissa.

Image
Image

GoPro kameroiden uusimmilla versioilla voit kuvata 5K luokan video kuvaa ja voit halutessasi ottaa myös erittäin tarkkoja 20Mpx kuvia kameran avulla. Kameroissa on edistyksellinen kuvanvakaaja, jonka avulla varmistat, että saat aina huippulaatuisia kuvia olit sitten missä vain seikkailussa. Kameran korkea resoluutio tarkoittaa sitä, että voit myös zoomata kuviasi jälkeenpäin todella tarkalle tasolle, joten kaikki mahdolliset yksityiskohdat ovat näkyvissä. Kamerassa on myös näytöt edessä ja takana ja takanäytön avulla pystyt hallitsemaan action toimintoja helposti kun olet liikkeessä. Kamera on myös kestävä ja sen runko on tehty niin etteivät pienet kolaukset vaikuta siihen. Uusimmat kamerat ovat myös vedenpitäviä 10 metrin syvyyteen asti, joten se on helppo ottaa mukaan snorklaus keikalle.

Nämä ominaisuudet, mitä GoPro kamerassa on ovat vähimmäisvaatimus seikkailukameralle. Markkinoilla on myös tarjolla muitakin malleja ja merkkejä mutta muista tarkistaa, että ne ovat vähintään yhteä laadukkaita ennen kuin päätät tehdä hankinnan. Vertaile hintoja ja ominaisuuksia ja näin pääset tekemään oikean päätöksen. Sen jälkeen voit alkaa nauttimaan seikkailuistasi täysin eri tasolla.