Tekniikkaa keittiössä

Tekniikka lisääntyy koko ajan ja saatavilla toinen toistaan ihmeellisimpiä laitteita, joilla on kaikilla jokin erikoinen tarkoitus. Tällaisten ihmelaitteiden lisäksi on nykyään myös laitteita, joista on oikeasti hyötyä keittiössä. Mitä kodin teknisiä laitteita sitten kannattaa hankkia omaan kotiin. Tutustumme tässä artikkelissa muutamaan todella käytännölliseen ja kätevään apuvälineeseen.

Image

Oletko kuullut riisikeittimestä? Jos olet niin varmasti myös omistat sellaisen. Tämä keksintö on hyvin suosittu Aasiassa, jossa riisiä syödään pääasiallisena ruokana päivittäin. Riisikeitin on myös rantautunut Eurooppaan ja sen suosio onkin kasvanut koko ajan. Tämä yksinkertainen laite valmistaa riisin puolestasi ja laatu on joka kerta todella hyvää. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pestä riisistä ylimääräinen tärkkelys pois ja asettaa sen jälkeen haluttu määrä riisiä keittimeen veden kera. Laite tekee herkullista riisiä valmiiksi puolessa tunnissa ja varmasti laatu on parempaa kuin olet ennen maistanut.

Toinen ruoanvalmistuksen uutuuslaite on pastakone. Myös Suomessa pastaa syödään suuria määriä mutta ennen kuin olet itse tehnyt pastaa pastakoneelle, et ole oikeasti syönyt hyvää pastaa. Olet ehkä tehnyt pastaa käsin ja huomannut eron kaupan kuivattuun pastaan. Sama periaate on myös pastakoneessa. Yksinkertaisesti koneeseen laitetaan oikea määrä semolina jauhoa ja lisätään vesi ja kananmuna seosta. Tämän jälkeen kone vaivaa taikinan ja puristaa sen ulos pastana. Tällaisella koneella valmistat nopeasti tuorepastaa kotona ja laatu on todella hyvää.

Image

Näillä parilla todella hyvällä keksinnöllä parannat ja helpotat omaa ruoan laittoa. Jos kuitenkin haluat pysyä perinteisessä voit vaikka tilata keittiöön hauskoja kuvia ja julisteita. Klikkaa tästä itsellesi juliste koristamaan keittiöstäsi.

Image