Lisätty todellisuus valmistavassa teollisuudessa

Valmistava teollisuus käyttää Realmaxin älylaseja tällä hetkellä eniten etäopastuksessa. Silmän korkeudelle sijoittuva 16 megapikselin kamera on tässä avainasemassa. Erityistä hyötyä älylaseista on esimerkiksi huoltotöissä, asennuksissa ja erilaisissa tarkastuksissa.

Hyödyt:​​

 

  1. mahdollisuus konsultoida asiantuntijaa reaaliajassa mistä tahansa

  2. keskeytysten väheneminen tuotannossa

  3. työnteon tehostuminen ja nopeutuminen

  4. matkakulujen väheneminen

 

Lisätty todellisuus terveydenhoidossa

Terveydenhuollossa, samoin kuin teollisuudessakin, on paljon käyttömahdollisuuksia etäopastukselle. Realmaxin älylasien yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on

kuvan laatu: esimerkiksi leikkauksia on mahdollista kuvata ja kuvaa katsoa reaaliaikaisesti jopa leikkaussalin ulkopuolelta. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lääketieteen opiskelijoiden opettamisen etänä.

Älylasit helpottavat myös dokumentaatiota. Leikkauksista tehdyt tallenteet voidaan liittää potilastietoihin, mistä on hyötyä esimerkiksi hoidon laatua arvioitaessa.

Lisätty todellisuus opetuksessa

Opetusalallakin on Realmaxin älylaseille ja niiden etäopastusominaisuudelle tulevaisuudessa ilmeistä käyttöä. Erityisesti ammattikoulutuksessa, missä oppilaat hankkivat taitoja harjoittelemalla ja kertaamalla, opettajat voivat ohjata heitä reaaliaikaisesti eri työvaiheissa.

Se, että älylasien käyttäjän kädet jäävät vapaiksi, on suuri etu myös taitoja opittaessa. Samoin on hyötyä siitä, että lasit toimivat ääniohjauksella.

 

Lisätty todellisuus kaikkien saataville

Nopeaa, fiksua ja turvallista

Realmaxin älylasien käyttö on nopeaa, järkevää ja turvallista. Koska lasit toimivat ääniohjauksella ja jättävät työntekijän kädet vapaiksi, hän pystyy käyttämään tarvitsemiaan työkaluja keskeytyksettä. Hänen on myös mahdollista säilyttää tilanteen vaatima tarkkaavaisuus ja työskennellä tehokkaasti.

Tiedon tallentaminen

Kaikki Realmaxin älylaseilla otetut kuvat, videot ja tallenteet säilytetään Realmaxin pilvipalvelussa. Ne on myös mahdollista yhdistää muuhun informaatioon, kuten potilastietoihin.

Myös käyttäjäorganisaation omaan materiaaliin, kuten asennusohjeisiin ja rakennuspiirustuksiin, päästään hyödyntämällä lasien Document Navigation -toimintoa. Tämäkin voi tapahtua reaaliajassa eli juuri tietyssä, tärkeässä asennusprosessin vaiheessa.

 

The Business Times

"Markkinoiden fiksuin tuote"

 
 
 

p. +358 45 1199588

Ensi linja 1, 00530

Helsinki

Realmax smart glasses is using in wapice iot data visualizing