Lisätty todellisuus kaikkien saataville

Mikä on Realmax

Realmax perustettiin Shanghaissa, Kiinassa vuonna 2003. Yhtiö on yksi maailman johtavista yrityksistä lisätyn todellisuuden alalla, ja se pyrkii kokoamaan yhteen ekosysteemiin ohjelmistot, laitteet, sisällön ja palvelut. Tavoitteena on edistää ihmisten ymmärrystä maailmasta tuomalla lisätty todellisuus kaikkien saataville.

 

Realmax on tuonut markkinoille ensimmäisen päähänpuettavan tabletin, jota on mahdollista ohjata ilman käsiä. Se on käytössä teollisuudessa, ja Suomessa sitä pilotoidaan myös sairaalaympäristössä.

 

Realmaxin maailmanlaajuiseen partneriohjelmaan osallistuu monia huippuyrityksiä, ja sen avulla pyritään löytämään mahdollisuuksia uusien, lisättyä todellisuutta hyödyntävien tuotteiden luomiseen turismin, hoiva- ja terveysteollisuuden, viihteen, verkkokaupan ja pelien alalla.

 

Realmaxilla paras lisätyn todellisuuden ratkaisu useille eri toimialoille

Realmaxin älylasit soveltuvat useille eri toimialoille, koska niiden käyttötapaa on mahdollista muokata kunkin toimialan tarpeiden mukaan. Onpa kyseessä sitten kuvaaminen ja tallentaminen, etäohjaus, prosessinhallinta tai dokumenttien käsittely, ratkaisuissa voidaan painottaa kullekin toimialalle olennaisia seikkoja.

Ota yhteyttä

Ensi linja 1, 00530 Helsinki

+358 45 1199588

Y-tunnus: FI28422918